Informaţii utile
Slide 1Slide 1Slide 1Slide 1Slide 1Slide 1Slide 1Slide 1Slide 1Slide 1Slide 1
Activităţi recreaţionale

Masivul Cozia este situat în partea central-sudică a Carpaţilor Meridionali, încadrându-se în munţii cu altitudine mijlocie din ţara noastră, inalţimile de peste 1000 m ocupând doar circa 20% din suprafaţa sa.

 

Înconjurat aproape din toate părţile de zone joase, masivul Cozia beneficiază de o reţea de drumuri aproape inelară, care leagă toate localităţile de acces în masiv către care se poate ajunge cu trenul sau cu mijloace auto. Căi ferate: calea ferată Piatra Olt-Podu Olt-linia 201; în acest sens se recomandă urmatoarele puncte: Călimăneşti, unde, din spatele gării există autobuze care ajung la Jiblea, Căciulata, Cozia, Păuşa; staţia Turnu; staţia Lotru; halta Cornet; staţia Câineni.

 

Rutier: DJ 703 G Călimăneşti-Sălătrucel-Berislăveşti-Dăngeşti; DJ 703 H Câineni-Boişoara-Perişani-Poiana-Sălătrucu; DN 7 A catre Brezoi-Voineasa.

© turism Prundeni 2012   Investim in viitorul tău! Proiect selectat în cadrul Programului Operaţional Regional şi co-finanţat de Uniunea Europeană prin Fondul European pentru Dezvoltare Regională


Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene şi a Guvernului României.


Pentru informaţii detaliate despre celelalte programe cofinanţate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitaţi www.fonduri-ue.ro